Innerlijke kracht

0 Comments

Man, Board, Drawing, Muscles, Strong, Weak, Chalk

Het komt niet vaak voor dat we vermomd in onze eigen mening rondlopen, maar het laatste wat we willen is zwakker lijken dan we ons voelen. In de samenleving waarin we leven, is er weinig ruimte voor innerlijke kracht, of enige andere vorm van sterkte wat dat betreft. Al het werk en geen spel, laat je eruitzien als een robot, en uiteindelijk brengt het je gezondheid en algemeen welzijn in gevaar.

Je zult nooit ongelukkig blijven, tenzij je je meningen en gedachten voor Iedereen verbergt. De weinige mensen die het lef hebben om hun hoofd te laten zien, worden vaak met bewondering en respect begroet, zelfs van hun leeftijdsgenoten. Het is deze bewondering en respect die hun leven de moeite waard maken, heel anders dan een leven waarin niemand ze mag, of waar ze gewoon worden genegeerd.

Wanneer innerlijke kracht zich mag ontwikkelen, wordt ze niet met minachting en spot begroet zoals die van de meerderheid, die wij als zwak beschouwen. Een sterke man of vrouw kan heel goed een doelwit van woede zijn of worden, maar zal gewoonlijk hun zelfrespect en zelfvertrouwen winnen, niet verliezen.

Als je merkt dat je een hekel hebt en niet in staat bent om deze uitdagingen op eigen kracht aan te gaan, kan hulp worden gevonden door een mix van echte technieken te gebruiken die worden ondersteund door echt wetenschappelijk onderzoek, zodat je sterk en onkwetsbaarder wordt. Geen pijn, geen winst is slechts een uitgesteld doel voor de toekomst, en niet een die u zich kunt veroorloven te negeren. De ingrediënten voor dit brouwsel zijn gezond en noodzakelijk, en de toekomst is nu.

Neem even de tijd om na te denken over waar je bent en waar je naartoe gaat met je leven. Ben je een alcoholist? Heb je een rommelige oude relatie met een behoorlijke hoeveelheid woede Problemen met drinken? Als je drank zou beantwoorden, zou je dat dan beschouwen als een middel tot geestelijke groei? Nee, dat zou je niet doen, en je zult er ook niet voor kiezen om te stoppen met drinken als je alleen maar besluit dat je geest er genoeg van heeft. Nee, je moet zo snel mogelijk stoppen, en als je geen alcoholist bent, dan zal dat glas of die fles wijn die je graag drinkt je niet helpen.

Je zou kunnen zeggen dat je meer moet ontspannen om het hoofd te kunnen bieden aan wat je aan het voorbereiden bent. Dit geldt voor uw gezondheid, maar ook voor uw emoties. Je moet het drinken loslaten, maar je moet ook je emoties, je destructieve gedachten, laten stoppen. U denkt misschien dat dit te drastisch is, maar is twintig jaar gevangenisstraf niet genoeg om uw mislukkingen te betalen?

Je moet bereid zijn jezelf te vergeven en je handen omhoog te houden tot de nacht. Dit is niet dramatisch of dramatisch, en het zal je echt helpen. Als het je niet lukt om dit te doen, kun je proberen een van je negatieve emoties te kiezen en deze te laten gaan. Het is niet nodig om jezelf er echt mee te slaan, maar laat de emotie, de nacht van je pijn, gewoon verdwijnen.

Je zou kunnen zeggen dat je je negatieve emoties alleen zou moeten kunnen verwerken, maar ik ben hier om je te vertellen dat je jezelf alleen pijn doet als je ervoor terugdeinst om je angsten onder ogen te zien. Je denkt misschien dat je deze emoties niet aankunt, maar diep van binnen smelt alle pijn die je jaren geleden hebt ervaren plotseling weg als je je angsten onder ogen ziet.

er gebeuren altijd beangstigende dingen in het leven, en we kunnen onmogelijk elke uitkomst controleren. Als je bereid bent te leren hoe je met je emoties om kunt gaan, zul je slagen. Nee, het gaat er niet om dat je een nieuw mens wordt (wat we niet eens adviseren in onze therapieën), maar door je lichaam simpelweg te laten ontspannen en op eigen kracht te laten werken bereik je het beste resultaat.

Om je te helpen je potentieel te bereiken, moet je de kracht van ademen beheersen.

Ademen is een van de belangrijkste strategieën voor stressmanagement; het is niet waarschijnlijk dat u het verkeerd doet. De kracht van de ademhaling ligt in de borstholte en zijn bindweefsels. Om uw systeem optimaal te laten werken, moet u volledig inademen en diep uitademen. Het interval tussen inademing en uitademing moet worden gecontroleerd door het diafragma. Een goede oefening hiervoor is om je te concentreren op het gevoel van je adem in je borst, deze een paar seconden vast te houden en dan uit te ademen. Het doel van deze oefening is om u bewust te maken van de luchtbeweging en om uw systeem te ontlasten.

Laten we vervolgens eens kijken hoe je ademt om ontspanning te vergemakkelijken. We denken vaak dat we onze ademhaling niet kunnen beheersen omdat het automatisch gaat, maar als je door je mond ademt in plaats van je neus te gebruiken, bereik je maximale resultaten. Je zult het moeilijker hebben om lucht in je longen te blazen, want als je al een mondvol lucht hebt, zou het bijna onmogelijk zijn om het uit te blazen.

Aan de andere kant, als je je neus gebruikt, zul je voelen dat het veel moeilijker is om je adem warm te maken.